ششمین همایش ملی فنآوری‌های نوین انرژی

چهارشنبه، ۱۷ آبان ۰۲

انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران- شاخه خراسان و دانشگاه سجاد درنظر دارند «ششمین همایش ملی فنآوری‌های نوین انرژی» را با حمایت و همکاری هلدینگ نیان الکترونیک، درتاریخ‌های ۱۳ الی ۱۴ دی ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه سجاد برگزار نمایند.

رویکرد این دوره از همایش، ایجاد هم‌افزایی بین دانش‌پژوهان و متخصصین در حوزه‌های مختلف مرتبط با انرژی است که در قالب برگزاری کارگاه‌های آموزشی، سخنرانی‌های کلیدی، میزگردها و نشست‌های علمی، همچنین برگزاری بازدید و برپایی نمایشگاه تخصصی محقق خواهد شد.

اطلاعات و اخبار تکمیلی و معرفی طرح‌های همکاری و شرایط شرکت در نمایشگاه‌ها در وب سایت همایش قابل مشاهده می‌باشد.

امید است که دستاوردهای این اقدام، گامی مؤثر در مسیر توسعه کشور برداشته و تحولات مثبتی را در حوزه فناوری‌های نوین انرژی به ارمغان آورد.