حکم انتصاب جناب آقای دکتر ابراهیم رضایی نیک به عنوان ریاست دانشگاه سجاد

سه‌شنبه، ۱۱ مهر ۰۲

با سلام و آرزوی بهروزی؛

با عنایت به مراتب تعهد و سوابق درخشان علمی و مدیریتی جناب‌عالی، بر اساس مصوبه جلسه هیات امنای مورخ ۱۴۰۱/۰۳/۲۴ و مجوز شماره ۱۴۳۰۱۶/۱۵ مورخ ۱۴۰۲/۰۶/۱۸ قائم مقام محترم وزیر و رئیس مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت عتف، به موجب این حکم از این تاریخ به مدت چهار سال به عنوان «ریاست دانشگاه سجاد» منصوب می‌شوید.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور و پیشرفت روزافزون دانشگاه موفق باشید.

دکتر خلیل مافی‌نژاد
ریاست هیات امنا دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جناب آقای دکتر رضایی‌نیک از ابتدای تیرماه سال ۱۴۰۱ به عنوان سرپرست دانشگاه ایفای نقش نمودند و با توجه به نامه قائم مقام محترم وزیر، از تاریخ ذکر شده به مدت چهار سال به‌عنوان ریاست دانشگاه سجاد فعالیت خواهند نمود.

روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از خانواده دانشگاه سجاد انتخاب به‌جا و شایسته دکتر ابراهیم رضایی‌نیک را که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی‌های ایشان دارد را صمیمانه تبریک و تهینت عرض می‌نماید. تعهد و کارآمدی‌های برجسته ایشان نوید‌بخش موفقیت‌های بیشتر به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه برای دانشگاه سجاد خواهد بود.