برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

معاونت آموزشی
دوشنبه، ۶ شهریور ۰۲

قابل توجه دانشجویان گرامی

برنامه زمانی ثبت‌نام اینترنتی نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ به شرح زیر می‌باشد.

تاریخ ساعت ۱۴-۹ ساعت ۱۴ تا شروع گروه بعدی
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۴ گروه ۱: کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی (دکتری و کارشناسی ارشد) گروه ۱
پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۶

گروه ۲: کلیه دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته

و کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۸ و قبل

گروه ۱ و گروه ۲
شنبه ۱۴۰۲/۰۶/۱۸ گروه ۳: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۹۹ گروه ۱، گروه ۲ و گروه ۳
دوشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۰ گروه ۴: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۰ گروه ۱ الی گروه ۴
چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ گروه ۵: کلیه دانشجویان کارشناسی پیوسته ورودی ۱۴۰۱ کلیه دانشجویان
از روز چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۲ ساعت ۱۴ تا روز یکشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۲ ساعت ۲۳ امکان انتخاب واحد برای کلیه دانشجویان وجود دارد.

نکات مهم:

۱- دانشجویان گرامی دروس مورد نظر خود را با رعایت کامل پیشنیازی و هم نیازی و سایر مقررات آموزشی انتخاب نمایند براساس مصوبه شورای محترم آموزشی پس از پایان زمان حذف و اضافه انتخاب واحد کلیه دانشجویان بررسی و دروسی که بر خلاف مقررات آموزشی انتخاب شده باشند بدون برگشت شهریه حذف خواهند شد.

۲- امکان رزرو برای دروسی که ظرفیت آن‌ها تکمیل شده، وجود دارد (توضیحات تکمیلی در پیوست)، لذا از مراجعه حضوری به دانشکده‌ها که باعث مختل شدن فعالیت‌های جاری خواهد شد، خودداری فرمایید.

نحوه رزرو دروس در انتخاب واحد

۳- شروع کلیه کلاس‌ها اعم از دروس نظری و عملی نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بصورت حضوری از تاریخ دوشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۰۳ می‌باشد.

۴- ثبت‌نام از دانشجویان میهمان، در صورت داشتن ظرفیت در دروس ارائه شده از تاریخ یکشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۲۶ تا پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۶/۳۰ انجام خواهد شد.

نکته مهم: مسئولیت انجام هرگونه فعالیت از طریق پورتال دانشجویی به عهده خود دانشجو است. لذا جهت جلوگیری از هرگونه اخلال در انتخاب واحد، دانشجویان گرامی در حفظ و نگهداری کلمه عبور خود دقت کافی به عمل آورند.

دانلود برنامه زمانبندی انتخاب واحد نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

معاونت آموزشی