حکم انتصاب مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه

پنج‌شنبه، ۴ آبان ۰۲

در حکمی که از سوی دکتر ابراهیم رضایی نیک رئیس دانشگاه سجاد صادر شد، دکتر امین نوری به مدت دو سال به عنوان مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است:

با سلام و احترام؛

ضمن تشکر از زحمات مستمر و دلسوزانه شما در تمامی امور دانشگاه، نظر به سوابق علمی و تجربی جناب‌عالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی فعلی به مدت دو سال به عنوان مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید آن که با اتکال به درگاه ایزد متعال در تمشیت امور موفق باشید.

دکتر امین نوری از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۱ تا تیرماه سال ۱۴۰۲ به عنوان سرپرست مرکز فعالیت می‌نمودند و از تیرماه ۱۴۰۲ به عنوان مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

آقای دکتر ابراهیم رضایی نیک همچنین از زحمات ارزنده آقای دکتر ایمان احدی اخلاقی، مدیر سابق مرکز آموزش‌های آزاد تشکر و قدردانی نمودند.

با سلام و آرزوی بهروزی؛

بدینوسیله از زحمات طولانی و ماندگار جنابعالی در تمام امور دانشگاه به ویژه در تأسیس و راهبری مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه تشکر و قدردانی می‌گردد.

امید است با یاری جستن از الطاف الهی و استفاده از تجربیات ارزنده‌تان همچنان شاهد موفقیت و توسعه بیش از پیش دانشگاه و مرکز آموزش‌های آزاد باشیم.