ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان در تمامی رشتهها، از هنر و علوم انسانی گرفته تا علوم پایه، علوم تجربی، علوم پزشکی و علوم مهندسی اهمیت فراوانی در توسعه کشور دارد؛ اما از این میان، آموزش علوم مهندسی اهمیتی کلیدی دارد. زیرا، دانشآموختگان رشتههای مهندسی به طور مستقیم و بلافاصله پس از اتمام دورههای آموزشی، دست به کار پاسخ گفتن به نیازهای روز جامعه میشوند و فعالیت هر یک از این دانشآموختگان را میتوان گامی هرچند کوچک در مسیر توسعه پایدار کشور تلقی کرد.
دانشگاه سجاد در سال ۱۳۷۴، با همت تعدادی از اساتید مجرب دانشگاه فردوسی مشهد و با پشتوانه تجربه فراوان و سابقه علمی، فنی و عملی روشن، در رشتههای مهندسی شروع به کار کرد. از آن زمان تاکنون، به همت مدیران، اساتید و کارکنان دلسوز دانشگاه، تعداد فراوانی از جوانان مستعد و با انگیزه از سراسر کشور به تحصیل علوم مهندسی در رشتههای مختلف در این دانشگاه پرداختهاند. و با توجه به این سابقه به نسبتاً طولانی، به هر گوشهای از کشور که نظر بیندازیم، از دانشآموختگان دانشگاه سجاد اثری مثبت خواهیم یافت، که موجب بسی افتخار و سربلندی است.
با توجه به تغییر هرم جمعیتی کشور در سالهای اخیر و انبوه مهندسان جوان جویای کار و همچنین، تغییر نیازها و سیاستهای کلان کشور در حوزه آموزش عالی و تغییر طبیعی گرایش جوانان به رشتههای جدید، تعداد متقاضیان تحصیل در رشتههای مهندسی در سراسر کشور کاهش یافته است. علاوه بر آن، تخصصی شدن روز افزون علوم و فنون موجود و پیدایش هر روزه مداوم پیوسته رشتهها، زمینهها و کاربردهای جدید سبب میشود دانشآموختگان رشتههای مهندسی، هرچند حتی اگر آموزش با کیفیتی هم دیده باشند، لزوماً نتوانند به راحتی به عنوان یک نیروی کار ماهر و به روز در صنعت رو به پیشرفت کشور نقشی مناسبی پیدا کنند. برای همین و به دلیل پاسخ به این نیازهای جدید، دانشگاه سجاد تصمیم به ایجاد مرکزی تحت عنوان مرکز هدایت شغلی و کاریابی گرفته است. با توجه به ناکافی بودن تعداد مراکز کاریابی تخصصی و مهارتآموزی در سطح استان، هدف از ایجاد این مرکز، انجام ایفای مسئولیت اجتماعی دانشگاه برای اشتغال دانشآموختگان و تحول و تاثیرگذاری بر جامعه و صنعت و حرکت به سمت تبدیل شدن به یک دانشگاه نسل چهارم است.