روند برگزاری سمینارهای پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

معاونت پژوهشی
دوشنبه، ۲۸ آذر ۰۱

همزمان با هفته پژوهش و فناوری سمینارهای مختلف پژوهشی در آمفی‌تئاتر دانشگاه سجاد در حال برگزاری می‌باشد.

در نخستین روز برگزاری سمینارها، دکتر فهیمه صبوری، عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه در خصوص اهمیت دانش زبان انگلیسی در تحصیل و اشتغال در حوزه‌های مهندسی سخنرانی نمودند.

در دومین روز برگزاری این سمینارها دکتر بابک عظیمی ثانوی، عضو هیات علمی دانشکده علوم انسانی دانشگاه در خصوص اصول ایده‌پردازی و خلاقیت سخنرانی نمودند.

این سمینارها با حضور دکتر رضایی‌نیک رئیس دانشگاه، دکتر اخلاقی معاون پژوهشی، دکتر کلانی مدیر دفتر ارتباط با صنعت، دکتر ناصرعلی منصوریان ریاست دانشکده علوم انسانی و دیگر اعضای محترم هیات علمی برگزار گردید.

سمینارهای هفته پژوهش تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت از کلیه از علاقمندان، اساتید و دانشجویان محترم جهت شرکت در سمینارهای هفته پژوهش دعوت به عمل می‌آید.

معاونت پژوهشی