برگزاری گرامیداشت روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سجاد

معاونت دانشجویی وفرهنگی
یکشنبه، ۲۰ آذر ۰۱

مراسمی در روز چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ در نمازخانه دانشگاه برگزار گردید. در این مراسم پدر محترم دانشمند هسته‌ای شهید آقای احمدی روشن و همچنین جناب آقای خانه آباد از بازرسین و خادمین سازمان انرژی اتمی و مدیر مطالعات راهبردی سازمان حضور داشتند.

ابتدا آقای خانه آباد با ایراد سخنانی به چگونگی شهادت مظلومانه شهید دکتر احمدی روشن پرداخت و از توانمندی‌های این شهید بزرگوار در ساخت قطعات و نیازهای سازمان در اوج تحریم‌ها مطالبی ایراد نمودند.

سپس آقای احمدی روشن پدر شهید محترم با ابراز نگرانی از وقایع اخیر، از جوانان و دانشجویان عزیز خواستند فریب اخبار دروغین بیگانگان را نخورند. ایشان در ادامه صحبت از خدمات دانشگاهیان برای تعلیم و تربیت فرزند شهید خود قدردانی نمودند. در این مراسم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر رضایی نیک و مسئولین حضور داشتند.

در پایان از میان دانشجویان حاضر دو نفر به قید قرعه برای تشرف به کربلای معلی و عزیمت به مناطق جنگی به همراه کاروان راهیان نور انتخاب شدند.

معاونت دانشجویی وفرهنگی