مراسم سوگواری رحلت حضرت رسول گرامی اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع)

شنبه، ۴ آبان ۹۸

مراسم سوگواری رحلت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، امروز ۴ آبان ۱۳۹۸ در آمفی تئاتر دانشگاه صنعتی سجاد برگزار شد.

این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین و کارکنان دانشگاه و همچنین جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین پژمانفر، نماینده محترم مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی، برگزار شد در ابتدا با سخنان جناب آقای دکتر حائریان، ریاست محترم دانشگاه سجاد، و خوشامدگویی به مهمانان محترم مراسم آغاز گشت.

پس از ایشان جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین پژمانفر با ایراد سخنرانی، به تبیین اسلام ناب محمدی و دلایل فراگیری آن و جایگاهش در جهان امروز و همچنین تلاش دشمنان اسلام برای مقابله با گسترش آن در جهان پرداختند. پس از ایشان از حاج امیر نصیری، ذاکر اهل بیت، دعوت به عمل آمد تا در سوگ اهل بیت مرثیه‌خوانی کنند.

این مراسم با پذیرایی شام از حضار محترم خاتمه یافت.