ثبت تقاضای وام شهریه

شنبه، ۱۶ آذر ۹۸

میزان وام شهریه برای دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی ۷،۵۰۰،۰۰۰ ریال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۱۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال و برای دانشجویان دکتری ۳۵،۰۰۰،۰۰۰ ریال خواهد بود.

پرداخت وام پس از ثبت در پرتال دانشجویی در سایت صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir و تایید لیست متقاضیان از طرف دانشگاه از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران انجام خواهد پذیرفت.

توجه به نکات ذیل برای تقاضای وام ضروری است.

۱ – دانشجویانیکه برای اولین بار تقاضای دریافت وام دارند لازم است جهت ثبت اطلاعات خود از قسمت درخواست تشکیل پرونده اقدام نمایند. پس از ثبت تقاضا با در دست داشتن تصویر کارت ملی، کارت دانشجویی و فرم تقاضای وام (تهیه از انتشارات دانشگاه) به امور دانشجویی مراجعه فرمایید.

۲ – دانشجویانی که برای اولین بار تقاضای وام دارند بایستی ابتدا آدرس و کد بانک قرض الحسنه مهر ایران را در فرم مربوطه پرنموده و سپس به امور دانشجویی مراجعه نمایند.

۳- هنگام مراجعه به بانک، حضور ضمامن معتبر الزامی است.

۴ – دانشجویانی که قبلاً وام دریافت نموده‌اند برای درخواست وام فقط نسبت به ثبت تقاضای خود در سامانه دانشجویی صندوق رفاه اقدام نمایند.این گروه از دانشجویان نیازی به مراجعه به بانک ندارند .

دانشجویان عزیز برای رفع هرگونه ابهام می‌توانند به امور دانشجویی مراجعه نمایند.