تکلیف دانشجویان در خصوص دروس عمومی ۲ واحدی اخذ شده در نیمسال جاری (مجموعه دروس معارف)

چهارشنبه، ۲۱ اسفند ۹۸

قابل توجه کلیه دانشجویانی که در نیمسال جاری درس عمومی ۲ واحدی (مجموعه دروس معارف) انتخاب کرده اند:

با توجه به تعطیلی کلاس های درس دانشگاه، براساس اطلاعیه معاونت آموزشی نهاد، مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان این دروس را بصورت مجازی ارائه می‌دهد. لازم است دانشجویان گرامی در اولین فرصت با مراجعه به سایت به آدرس ec.nahad.ir و دریافت اطلاعات لازم، ضمن ثبت نام در حداقل ۶ جلسه هر درس خود شرکت کرده و در پایان گواهی حضور را از سامانه مربوطه دریافت نمایند. این گواهی در زمان شروع کلاس های حضوری، بایستی به اساتید تحویل داده شود.

اطلاعات لازم در مورد زمان بندی کلاس ها و نحوه کار با سامانه بطور کامل در سایت وجود دارد. در صورت وجود مشکل می‌توانید با تلفن‌های موجود در سایت فوق تماس بگیرید.

معاونت آموزشی دانشگاه صنعتی سجاد