برگزاری پیش رویداد استارت آپ ویکند مدیریت مصرف برق

سه‌شنبه، ۲۹ بهمن ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد،‌ پیش رویداد استارت آپ ویکند مدیریت مصرف برق در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ در سالن همایش های دانشگاه صنعتی سجاد با حضور دانشگاهیان و همچنین مسئولین شرکت توزیع برق خراسان رضوی برگزار گردید. در این جلسه ابتدا معاونت محترم آموزشی دانشگاه، آقای دکتر محسن قاینی در خصوص اهمیت مدیریت مصرف برق صحبت کردند و از اساتید و دانشجویان خواستند در رویداد استارت آپ مدیریت مصرف برق حضور فعال داشته باشند. سپس آقای مهندس مهدی غیبی در خصوص اهمیت کارآفرینی در آینده شغلی دانشجویان صحبت کردند. در ادامه آقای مهندس دهقان، معاون محترم شرکت توزیع برق خراسان رضوی در خصوص وضعیت مصرف برق و رشد آن در کشور و استان اطلاعاتی را ارائه دادند و تاکید فرمودند که مدیریت مصرف برق به عنوان یک وظیفه بسیار مهم ملی در جهت کاهش نیاز به سرمایه گذاری در تولید برق باید مورد توجه قرار گیرد.
در پایان نیز یک جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاونین شرکت توزیع برق استان برگزار گردید.