برگزاری همایش ویژه مجردین

شنبه، ۲۶ بهمن ۹۸

در تاریخ چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۸ در همایشی باشکوه در دانشگاه صنعتی سجاد با عنوان "۲ ساعت خواستگاری یا ۲ سال رفاقت" با حضور حجت الاسلام داوودی نژاد دکترای روانشناسی و خانواده برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دانشجویان دانشگاه های غیر انتفاعی مشهد برگزار شد استاد داوودی نژاد ضمن یادآوری ملاک های انتخاب همسر به ارائه شیوه های برخورد و رفتارهای صحیح در امر خواستگاری و شروع زندگی مشترک پرداخت.

داوودی نژاد گفت: از راه های شناخت قبل از ازدواج طولانی بودن ارتباط نیست و یک جلسه هم برای شناخت کافی نیست. عنوان نامزدی بدون عقد که جدیدا در جامعه رواج یافته بهانه ای برای ارتباط غیرمتعارف جوانان شده است.

وی در ادامه این مطلب بیان نمود: نامزدی بدون محرمیت از نگاه شرعی و از نگاه فرهنگی و اخلاقی جامعه قابل قبول نمی باشد.

این کارشناس خانواده با بیان رازهایی برای شناخت طرف مقابل گفت: راز اول این است که شروع درخواست و ارتباط اول رسمی باشد و اجازه درخواست غیر رسمی به کسی داده نشود. راز دوم گرفتن اطلاعات با چشمان است؛ رنگ رخساره خبر می دهد از سر ضمیر.

داوودی نژاد در ادامه گفت: در پرسش و پاسخ ها جزئی گویی بجای کلی گویی و عاقلانه بجای شاعرانه صحبت کردن می باشد که این راز سوم در راه شناخت قبل از ازدواج است.

مشاور و استاد خانواده در آخر به صداقت در گفتار و مدیریت مراسم خواستگاری اشاره نمود.

این مراسم که قرار بود از ساعت ۱۲ تا ۱۴ عصر به پایان برسد با استقبال دانشجویان تا ۱۴:۳۰ به طول انجامید.

این همایش به همت مدیریت فرهنگی دانشگاه صنعتی سجاد و ستاد ازدواج دانشجویی استان برگزار شد.