برگزاری سمیناری در زمینه سلول‌های خورشیدی

یکشنبه، ۱۰ آذر ۹۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی سجاد، دکتر محسن گودرزی کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی سجاد اخذ و همچنین مقطع فوق لیسانس مهندسی میکروالکترونیک را از دانشگاه لاتروب، ملبورن و مقطع دکترای تخصصی مهندسی برق را ازدانشگاه ملی استرالیا، کنبرا اخذ نموده است. وی از ژانویه ۲۰۲۰ به عنوان پژوهشگر فوق دکترا، در دپارتمان مواد دانشگاه آکسفورد، انگلستان در حال تحصیل می‌باشد.

دکتر گودرزی در زمینه پژوهش مواد نیمه هادی بویژه سلول‌های خورشیدی سیلیکونی در حال فعالیت است. ایشان سمیناری در مورد اندازه‌گیری طول عمر حامل‌های بار در شمشهای سیلیکونی جهت استفاده در سلول‌های خورشیدی در دانشگاه صنعتی سجاد ارائه نمود.

دکتر گودرزی اظهار کرد: طول عمر حامل‌های بار مهمترین عامل تعیین کننده در بازده پایانی سلول‌های خورشیدی است که کیفیت سنجی اولیه این مشخصه، عاملی بسیار تاثیرگذاری در بهبود پروسه ساخت شمشهای سیلیکونی و همچنین در ساخت سلول‌های خورشیدی است.

محسن گودرزی همچنین ادامه داد: در این تحقیق کاربرد روش‌های فوتوکانداکتانس بعنوان روشی سریع و غیر مخرب در صنعت و پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است.

برگزاری سمیناری در زمینه سلول‌های خورشیدی برگزاری سمیناری در زمینه سلول‌های خورشیدی